با هدف برگزاری اردوهای  ایران شناسی و آشنایی فارسی­ آموزان اداره آموزش زبان فارسی با فرهنگ ایرانی-اسلامی، روز پنج شنبه 26 بهمن ماه سال جاری، 20 تن از فارسی­ آموزان و مدرسان مرکز با همراهی  دکتر شهلا شریفی، رئیس اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی­زبانان دانشگاه فردوسی مشهد، از اماکن تاریخی و مذهبی نیشابور بازدید کردند.

در این سفر یک روزه فارسی­ آموزانی از کشورهای لبنان و عراق از اماکن تاریخی و مذهبی چون قدمگاه، آرامگاه خیام و عطار، کمال­ الملک و امام­زاده محروق بازدید کردند و از توضیحات مدرسان یا کارشناسان در خصوص این امکان و مشاهیر و بزرگان آرمیده در آنها استفاده کردند. از دیگر برنامه­ های این اردوی ایران­شناسی بازدید ازکارگاه های فیروزه و صنایع دستی بود. شرکت­ کنندگان پس از صرف ناهار ایرانی و بهره بردن از از مناظر طبیعی زیبای این منطقه با گرفتن عکس های یادگاری خاطراتشان را ثبت کرده و به مشهد برگشتند. در پایان این سفر یک روزه فارسی آموزان از  تجربه شرکت در این اردو ابراز رضایت و خوشنودی کردند.