یادگیری زبان فارسی یک مزیت حرفه­ ای بزرگ است

دیمو اسنیز فارسی ­آموز اداره آموزش زبان فارسی به غیرفارسی­ زبانان دانشگاه فردوسی مشهد که اصالتا یونانی است و تابعیت انگلستان دارد ازعلاقه خود به زبان فارسی می­ گوید. وی یادگیری زبان فارسی را یک مزیت حرفه ­ای می­ داند؛ فرهنگ ایرانی را دوست دارد و به شهید مطهری و ملاصدرا فیلسوف بزرگ ایرانی ارادت خاص دارد. وی می­ گوید: پس از این که زبان فارسی را به طور کامل یاد بگیرم برای کار به کشورهای خاورمیانه سفر خواهم کرد. دیمو همچنین اظهار می­ کند: بعد از پیوستن ایران به گروه BRICS  ، شرکت­ های ایرانی زیادی در امارات متحده عربی فعالیت خود را آغاز خواهند کرد. وی قرار است در آینده­ای نزدیک برای شرکت در آزمون جامع زبان فارسی اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد به ایران سفر کند.

" سلام. نام من دیمو است بریتانیایی یونانی الاصل است. من به فرهنگ و زبان علاقه مندم مخصوصا در مطهری و ملاصدرا. من می خواهم برای تعطیلات به ایران سفر کنم و در خاورمیانه کار کنم. در حال حاضر برخی از شرکت های ایرانی در امارات فعال هستند و به خصوص پس از پیوستن ایران به Brics شرکت های جدیدی نیز فعالیت خود را آغاز کرده اند. زبان فارسی یک مزیت حرفه ای بزرگ است. در آینده از مطالعه بیشتر متون سیاسی و فرهنگی در کلاس لذت خواهم برد. می خواهم درسال دیگر بتوانم به مشهد بیایم و در آزمون  زبان مهارت شرکت کنم."