موسسه فرهنگی هنری یاران خراسان

با امضای تفاهم همکاری بین مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد با مو سسه فرهنگی هنری یاران خراسان  (شماره ثبت 4489) ،  این موسسه بعنوان کارگزار رسمی مرکز آموزش فردوسی به منظور جذب فارسی آموز از کشورهای مختلف جهان فعال شده است.

شما علاقه مندان به یادگیری زبان فارسی در کشور جمهوری اسلامی ایران  شهر مشهد - دانشگاه فردوسی، می توانید خلاصه ای از سوابق تحصیلی، تصویر گذرنامه و اطلاعات تماس خود را به آدرس  این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید   یا این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید      ارسال تا نسبت به برنامه ریزی و دعوت از شما به جمهوری اسلامی ایران اقدام شود.

جدول هزینه ها در سایت دانشگاه قابل مشاهده است و در صورت تمایل اطلاعات تکمیلی و سطح خدمات از طریق ایمیل برایتان ارسال خواهد شد.

عناوین خدمات:

1-    ارائه مقطع پسا دکتری (فوق دکتری) زبان و ادبیات فارسی در مرکز آموزش فردوسی

2-    ارائه فرصت مطالعاتی به صورت انفرادی و گروهی 2 تا  6  نفر

3-    ارائه دوره های ایرانگردی و خراسان گردی به صورت گروهی 6 تا 12 نفر

4-    ارائه دوره های آموزشی کوتاه ، میان و بلند مدت زبان فارسی در مرکز آموزش فردوسی ( انفرادی و گروهی)

5-    ارائه انواع کتابها و نرم افزارهای آموزشی زبان فارسی

6-    ارائه و آموزش انواع هنرهای ایرانی شامل خوشنویسی، موسیقی، هنرهای تجسمی، سینما و....

7-    برنامه ریزی برای آموزش مجازی زبان فارسی به صورت آف لاین و آن لاین

این هفته