اطلاعیه ثبت نام آزمون جامع زبان فارسی

به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در آزمون جامع زبان فارسی مرکز فردوسی می رساند: ثبت نام این آزمون در دانشگاه فردوسی مشهد از روز چهارشنبه 12 شهریورماه آغاز و در روز چهارشنبه 19 شهریور ماه ، پایان می یابد. بدیهی است متقاضیان با داشتن کپی پاسپورت و دو قطعه عکس با مراجعه  حضوری به مرکز آموزش زبان فارسی، می توانند در این آزمون ثبت نام نمایند.

همچنین در حوزه های خارج از ایران، در شهرهای نجف (دانشگاه الکفیل) و بغداد (رایزنی فرهنگی ایران) و بیروت ( مرکز فردوسی دکتر عطوی) این آزمون به صورت حضوری و همزمان با دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌گردد. متقاضیان اطلاعات بیشتر جهت ثبت نام در این آزمون را از مراکز اعلام شده کسب نمایند.

یادآور می شود، فارسی آموزانی که سطح پیشرفته آموزش زبان فارسی ( پایان جلد 4) را گذرانده اند، مجاز به شرکت در این آزمون می باشند.

2100 فارسی آموختگان
61 مدرسان جاری