در طی سفر دکتر احسان قبول رئیس مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان همراه با رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و هیات وزارت علوم تحقیقات و فناوری به کشور لبنان ایشان روز چهارشنبه بیست و شش آبان ماه 1395   کارگاه روش شناسی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان را برای تعدادی از داوطلبان تدریس زبان فارسی برگزار کرد.

این کارگاه که  به روش آموزش جلد اول کتاب آموزش نوین زبان فارسی تالیف دکتر قبول اختصاص داشت در کتابخانه رایزنی فرهنگی کشورمان در بیروت برگزار شد و ویژه داوطلبان تدریس زبان فارسی در موسسه های آموزشی شهر بعلبک بود. در همین راستا برخی از مدیران موسسات آموزشی با رئیس مرکز فردوسی برای اعطا نمایندگی آن مرکز به این موسسات گفت و گو کردند که بنا شد پس از فراهم آوردن زیرساختهای لازم شعب مرکز فردوسی در لبنان گسترش یابد.

یاد آور می شود در حال حاضر کتابهای آموزش نوین زبان فارسی و برنامه درسی مرکز فردوسی به عنوان منابع و برنامه تایید شده دانشگاههای لبنان به عنوان منبع و برنامه  اصلی آموزش زبان فارسی در دانشگاهها، مدارس و موسسات آموزشی این کشور تدریس می شود.