در جلسه ای که روز دوشنبه 3 آبان ماه جاری  با حضور دکتر قبول، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان و مدرسان مرکز برگزار گردید، خانم شراره خالقی زاده، از مدرسان مرکز به ارائه سخنرانی درباره راهبردهای یادگیری زبان دوم پرداخت. وی این راهبردها را ابزارهای قوی برای یادگیری دانست که باعث افزایش توانش ارتباطی زبان آموزان می شود و این راهبردها انعطاف پذیر و قابل آموزش است.

خانم خالقی زاده با تاکید بر عوامل موثر دربکارگیری این راهبردها از جمله، زبان مقصد، جنسیت، سطح زبانی و سبک‌های یادگیری و انگیزه زبان آموز به انواع راهبردهای فراشناختی، شناختی، عاطفی، جبرانی، حافظه ای اشاره کرد که با فعال کردن این راهبردها در کلاس های درس می توان سطح یادگیری را افزایش داد. در پایان این جلسه، مدرسان سوالات خود را در این زمینه مطرح کردند.