روز شنبه مورخ 17 مهرماه 1395 معاون بین‌الملل مرکز فردوسی با قائم مقام و معاون برنامه ریزی و امور مالی صدا و سیمای خراسان رضوی دیدار کرد و به ضرورت توجه به زبان فارسی و گسترش این زبان به عنوان زبان دوم جهان اسلام به خصوص در شهر مقدس مشهد که در سال 2017 میلادی نیز به عنوان « پایتخت فرهنگی جهان اسلام» نامیده شده است و هرساله پذیرایی مهمانان و زائران بسیاری از سراسر جهان است، پرداخت و جایگاه و نوع فعالیت‌های مرکز آموزش زبان فارسی  را بیان کرد، همچنین از رسانه‌ای ملی به عنوان ابزاری قدرتمند و فراگیر برای دست یابی به این مهم یاد کرد و بر آمادگی مرکز آموزش زبان فارسی برای همکاری در تهیه برنامه هایی با محتوایی آموزشی در این راستا تاکید نمودند.

پس از آن قائم مقام سازمان صدا و سیمای خراسان رضوی ضمن ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه فردوسی مشهد بخصوص مرکز آموزش زبان فارسی، بر تقویت و تعمیق ساخت برنامه‌هایی با محتوای آموزشی مطابق یک برنامه کارشناسی شده که انتظارات طرفین را برآورده نماید تأکید کرد.

در ادامه معاون برنامه‌ریزی سازمان صدا و سیما نیز ظرفیت‌های این سازمان را در بخش‌های صدا و سیما بخصوص صدای برون مرزی مرکز خراسان برشمرده و برای ساخت برنامه‌های جدید با محتوای آموزشی اعلام آمادگی نمودند.

در پایان جلسه مقرر شد هیأت کارشناسی مرکب از کارشناسان مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناسان سازمان صدا و سیما خراسان رضوی، طرح اجرایی و متن تفاهم نامه همکاری دوجانبه این مرکز و سازمان را تهیه نمایند.