پرفسور ایمانوئل فرایسی، معاون بین‌الملل دانشگاه سوربن3، عصر سه شنبه 6 بهمن ماه جاری همراه با آقای دکتر واحدیان، معاون بین‌الملل دانشگاه فردوسی مشهد، در مرکز فردوسی با دکتر احسان قبول؛ رئیس مرکز نشستی داشتند. در این جلسه، دکتر قبول ضمن معرفی مرکز و جایگاه  ممتاز کشوری و بین­ المللی آن، به دو بخش آموزش زبان فارسی و ادبیات فارسی و برنامه‌های ایران شناسی و گردشگری مرکز اشاره کرد،  وی همچنین آمادگی مرکز فردوسی را برای آموزش مجازی زبان فارسی به دانشجویان دانشگاه سوربن و برگزاری دوره‌های مشترک بین دو دانشگاه اعلام کرد و همچنین به برگزاری دوره‌های دانش‌افزایی استادان زبان و ادبیات فارسی نیز اشاره کرد. در ادامه دکتر ایمانوئل فرایسی ضمن استقبال از روابط دو جانبه اظهار امیدواری کرد که در اولین فرصت همکاری مشترک در حوزه‌ی زبان و ادبیات فارسی بین دو دانشگاه صورت گیرد و دانشجویان رشته‌ی زبان و ادبیات فارسی و شرق شناسی برای دوره‌های تکمیلی بتوانند در مرکز فردوسی حضور یابند.

پس از این نشست دکتر فرایسی با حضور در کلاس‌های مرکز فردوسی از نزدیک با روش آموزش زبان فارسی و محتوا و نرم‌ افزارهای تولید شده در این مرکز آشنا شد. در پایان دکتر قبول مجموعه‌ی آموزشی مرکز فردوسی شامل کتاب‌های آموزش نوین زبان فارسی را به معاون بین الملل دانشگاه سوربن اهداء کرد.