جشنی به مناسبت دانش آموختگی فارسی آموزان مرکز فردوسی در تاریخ 19 دی ماه 1394 با حضور دکتر یاحقی عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی و دکتر قبول رئیس مرکز، دکتر سهیلی رئیس پردیس دانشگاه و دکتر غنایی رئیس اداره دانشجویان بین الملل دانشگاه در محل تالار فردوسی دانشکده ادبیات برگزار شد.  در این مراسم دکتر احسان قبول گزارشی از فعالیت‌های مرکز ارائه داد، و دکتر یاحقی در خصوص اهمیت زبان فارسی و جایگاه آن در منطقه سخنرانی کرد. یاد آور می شود که بیش از صد تن از دانشجویان کشورهای سوریه، لبنان و عراق با شرکت در آزمون جامع زبان فارسی، موفق به کسب نمره بسندگی زبان فارسی شدند و با ارائه معرفی نامه، برای ادامه‌ی تحصیل در ایران به وزارت علوم و دانشکده های دانشگاه فردوسی معرفی شدند.

از نکات جالب و به یاد ماندنی این جشن اجرای موسیقی ایرانی توسط فارسی آموختگان سوری بود که به زیبایی اجرا گردید و با استقبال چشمگیر علاقه مندان زبان فارسی همراه گردید.

در این مراسم از فارسی آموختگان رتبه های اول تا سوم با لوح تقدیر و اهدای جایزه قدردانی شد.

همچنین زبان آموزان از مدرسان خود با اهدای هدایایی تقدیر نمودند .