روسای 6 دانشگاه بزرگ عراق روز چهارشنبه، 25 آذر در دانشگاه فردوسی مشهد حضور یافته و با دکتر کافی، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و اعضای هیأت رئیسه دیدار کردند.

در این دیدار که روسای دانشگاه های کربلا، سلیمانیه، تقنیه الوسطی، تکنولوژی بغداد و نهرین و همچنین نماینده وزارت علوم عراق حضور داشتند، دکتر کافی با بیان مزیت های تحقیق و پژوهش در دانشگاه فردوسی مشهد، به جایگاه منطقه ای و جهانی این دانشگاه اشاره کرد.

در ادامه هیأت عراقی نیز بر همکاری دو جانبه دانشگاه های عراق و دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کردند.

دکتر قبول، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه نیز با اشاره به همکاری های موجود میان دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه عراق، نکاتی در خصوص چگونگی ایجاد نمایندگی این مرکز در دانشگاه های عراق ارائه کرد.

لازم به ذکر است این هیأت پس از این دیدار از پژوهشکده هوا و خورشید دانشگاه فردوسی مشهد نیز بازدید کردند.