ظهر چهارشنبه 13 آبان‌ماه آقاي پرفسور امين صيقل رئيس مركز عربي و اسلامي دانشگاه ملّي استراليا از مركز فردوسي بازديد كرد و با دكتر احسان قبول، رئيس مركز جلسه‌اي داشت. در اين جلسه كه دكتر واحديان مدير همكاري‌هاي بين‌المللي و علمي دانشگاه، آقاي محمد جعفري ملك، رئيس مركز توسعه همكاري‌هاي علمي و دانشگاهي سازمان فرهنگ و ارتبطات اسلامي و آقاي اميني رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي واحد خراسان رضوي نيز شركت داشتند.

پرفسور صيقل نخست به معرفي دانشگاه ملي استراليا و جايگاه بيست و ششم آن در سطح جهاني پرداخت و بعد توضيحاتي درباره‌ي مركز عربي و اسلامي آن و بخش آموزش زبان فارسي آن مركز ارائه كرد. دكتر قبول نيز ضمن معرفي مركز فردوسي و جايگاه ممتاز كشوري و بين المللي آن پيشنهادهايي را براي جذب دانشجويان دانشگاه ملي استراليا ارائه كرد. از جمله اين كه دانشجويان دكتري آن دانشگاه مي‌توانند براي تكميل رساله‌هاي دكتري خود درباره ايران و فرهنگ و تمدّن آن به دانشگاه فردوسي بيايند و ضمن تكميل رساله‌شان به يادگيري زبان فارسي بپردازند و نيز اين كه مركز فردوسي آمادگي دارد به ازاي اعزام هر 5 دانشجو از دانشگاه استراليا به يك دانشجو بورسيه زبان فارسي اختصاص دهد. همچين مركز فردوسي آماده است براي دوره‌اي محدود به صورت رايگان و به صورت مجازي به دانشجويان دانشگاه استراليا زبان فارسي را آموزش دهد. پرفسور صيقل ضمن استقبال از اين پيشنهادها و مناسب‌دانستن شرايط آموزش زبان فارسي در دانشگاه فردوسي اعلام آمادگي كرد پس از بازگشت زمينه اجرايي شدن پيشنهادهاي دكتر قبول را فراهم سازد. دكتر جعفري ملك، رئيس مركز توسعه همكاريهاي علمي و دانشگاهي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي نيز در اين ديدار از دكتر قبول درخواست كرد كه دوره‌هاي ايران‌شناسي مركز را به مركز تحت سرپرستي ايشان معرفي كند تا اين ايشان نيز بتوانند از اين قابليت‌هاي مركز براي اعزام استادان كشورهاي ديگر استفاده كنند. در پايان پرفسور صيقل از برخي كلاس‌هاي مركز و امكانات آن و برنامه‌هاي آموزشي آن بازديدي كردند و دكتر قبول نيز مجموعه كتاب‌هاي آموزش نوين زبان فارسي را به ايشان اهدا كرد.