روز دوشنبه 16 شهریور ماه، رئیس دفتر وزیر علوم عراق دکتر سعید العطرانی در مرکز فردوسی با دکتر احسان قبول رئیس مرکز دیدار کرد. در این دیدار دکتر قبول ضمن معرفی مرکز و روش منحصر به فرد آن که طی شش ماه، فارسی آموزان زبان فارسی را تا سطح پیشرفته یاد می‌گیرند، به برخی تسهیلات مرکز فردوسی برای دانشجویان عراقی از جمله: برگزاری بخشی از دوره ها در نمایندگی‌های مرکز در کشور عراق، امکان آموزش مجازی دانشجویان عراقی، عدم افزایش هزینه‌ی ثبت نام دوره‌ های آموزش زبان فارسی اشاره کرد.

دکتر العطرانی نیز با شاخص شمردن دانشگاه فردوسی مشهد و مرکز آموزش زبان فارسی فردوسی، به اقبال روز افزون دانشجویان عراق برای ادامه تحصیل در دانشگاه فردوسی و مرکز آموزش زبان فارسی فردوسی اشاره کرد. در این دیدار که دکتر واحدیان مدیر همکاری‌های بین الملل دانشگاه نیز حاضر بود، به رفع برخی از مشکلات دانشجویان عراقی تأکید شد.