روز دوشنبه، 20 دی ماه جاری در جلسه ای  با حضور مدرسان مرکز و نفرات برتر آزمون جامع 15 دی ماه، از نفرات برتر آزمون تقدیر شد.

در این نشست، جمعی از مدرسان مرکز فردوسی و 4 نفر برتر آزمون فردوسی شرکت داشتند.  در ابتدای این نشست دکتر قبول، رئیس مرکز فردوسی ضمن تبریک به نفرات برتر آزمون، خاطر نشان کرد که اکثریت شرکت کنندگان آزمون یک دوره شش ماهه را گذرانده اند و توانستند نمرات قابل قبولی را در این آزمون کسب کنند. در ادمه این جلسه نفر اول آزمون  خانم عفرا عارفی از کشور سوریه، نفر دوم خانم زینب سرحان از کشور بحرین، نفر سوم، آقای ابراهیم از کشور سوریه و خانم هاجر از کشور سوریه از زحمات استادان و کارمندان مرکز تشکر و قدردانی کردند. در پایان، از فارسی آموختگان رتبه های اول تا پنجم با لوح تقدیر و اهدای جایزه  از سوی مرکز فردوسی قدردانی شد.