جلسه ای با محوریت معرفی کتاب راهبردهای آموزش زبان دوم با حضور رئیس مرکز فردوسی، دکتر احسان قبول، نویسنده کتاب و جمعی از مدرسان مرکز فردوسی روز 20 آذرماه جاری در مرکز فردوسی برگزار شد.

در ابتدای جلسه آقای عباس ناجی، مترجم کتاب و یکی از مدرسان مرکز به نکاتی حول ترجمه و انتشار آثار اشاره کرد و سپس توضیحاتی درباره نه مقاله این کتاب ارائه کرد.

از جمله موضوعات مطرح در این کتاب، نقش فرهنگ در آموزش زبان دوم، ایجاد آگاهی فرهنگی در آموزش زبان خارجی، نقش انگیزه در یادگیری زبان دوم، سبک های یادگیری و نقش زبان اول در یادگیری زبان خارجی، مدیریت کلاس، تخصصی شدن محیط کلاس، میزان استفاده از طنز و شوخی در کلاس و نحوه استفاده از فیلم و ابزار و تکنولوژی های جدید در تدریس می باشد که وی این مقالات را در کلاس های درس بسیار کاربردی دانست. در ادامه جلسه آقای ناجی ضمن تشکر از دکتر احسان قبول و دیگر مدرسان یک جلد از کتاب را به ایشان اهدا کرد.