سومین نشست هم اندیشی و هم افزایی مدرسان مرکز فردوسی با موضوع تدوین جدول اهداف آموزشی مهارت خواندن برای غیر عرب زبانان در تاریخ دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶ برگزار شد.

در این جلسه ابتدا مسئول کارگروه خواندن، خانم صالحه غضنفری گزارشی از برنامه کاری مصوب در جلسه قبل را به سایر مدرسان ارائه کرد. سپس به بیان ضرورت تدوین جدول اهداف آموزشی مهارت خواندن متناسب با نیاز مخاطب غیر عرب زبان پرداخت و از سایر مدرسان دعوت کرد تا به بیان دیدگاه‌ها و تجربیات خود و نیز چالش های آموزشی با مخاطب غیر عرب زبان بپردازند. پس از طرح نظرات مختلف حاضرین در جلسه، بررسی درس اول کتاب آموزش نوین مهارت خواندن در دستور کار قرار گرفت و مدرسان حاضر در جلسه پیرامون ساختار محتوا موضوع تصاویر متن ها نکات و تمرین های این کتاب با توجه به سطح و نیاز مخاطب غیر عرب زبان گفتگو کردند. در پایان بنا بر این شد تا نسخه ای از درس یک کتاب در اختیار مدرسان داوطلب به همکاری با کارگروه خواندن قرار گیرد تا بر اساس سطح آموزشی و نیاز مخاطبین غیر عرب زبان و در چهارچوب و ساختار کتاب موجود بازنویسی و ساده سازی شود بررسی درس پیشنهادی دستور کار جلسه بعد این کارگروه خواهد بود.