IMG 4409

فارسی آموز انگلیسی مرکز فردوسی علت سفر خود به مشهد را آرامش درونی و معنوی در جوار بارگاه مطهر رضوی می داند

سید قاسم رضوی فارسی آموز انگلیسی تبار مرکز فردوسی است که در طی یکسال گذشته برای دومین بار به ایران سفر کرده است. وی اولین عامل انتخاب مشهد و مرکز فردوسی را همجواری با بارگاه مطهر رضوی اعلام می کند و یادآور می شود درست است که به خاطر تکمیل دوره آموزش زبان فارسی خود به ایران سفر کرده ام ولی انتخاب مشهد و اقامت چند ماهه در این شهر مقدس تنها مربوط به وجود بارگاه هشتمین پیشوای شیعیان جهان است. سید قاسم رضوی، فارسی آموز مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد، تبعه انگلستان و متولد سال 1995 لندن است. او برای دومین بار است که به منظور تکمیل زبان فارسی خود به ایران سفر کرده و هم اکنون در مرکز فردوسی مشغول آموزش زبان فارسی است. سید قاسم رضوی اصالت ایرانی دارد مسلمان و دارای مذهب تشیع است. سید قاسم کهبه نیشابور، توس و شمال ایران مسافرت کرده در نظر دارد در این یکی و دوماهی که ایران است با سفر به برخی دیگر از شهرهای ایران از نزدیک با فرهنگ و آداب و رسوم مردم ایران آشنا شود. وی از اینکه برای آموزش زبان فارسی به مرکز فردوسی آمده احساس رضایت و خرسندی می نماید و اظهارمی کند: قبل از اینکه به ایران مسافرت کنم نظر دیگری در مورد کشور ایران داشتم اما با ورود به ایران و دانشگاه فردوسی مشهد نظرم عوض شد. سید قاسم رضوی که هم اکنون دانشجوی دوره کارشناسی رشته زبان فارسی و عربی دانشگاه کمبریج می باشد برای تکمیل زبان عربی به کشورهای مصر و لبنان نیز سفر کرده است. از این فارسی آموز در مورد خانواده اش که سوال کردیم گفت: پدرم در شهر لندن به دنیا آمده و بعدها با مادرم که تازه مسلمان شده بود آشنا می شود و با هم ازدواج می کنند. مادرم بعد از روی آوردن به دین اسلام نام زکیه را برای خود انتخاب می کند. قاسم دارای دو برادر به نام های محسن و سجاد می باشد. وی اظهار می کند: مادرش تحصیلکرده دانشگاه کمبریج می باشد و تاحدودی با زبان فارسی هم آشناست. گفتنی است این فارسی آموز دو سال قبل برای کمک به کودکان بی سرپرست عراقی به همراه تیم پزشکی که از طرف یکی از موسسات خیریه انگلستان عازم عراق شده بود به این کشور مسافرت کرده و کمک های بشر دوستانه زیادی به همراه دیگر دوستانش به این کودکان کرده است.