دکتر قبول به دعوت رئیس دانشگاه یزد روز پنج شنبه 8 مهرماه جاری، در نکوداشت دو استاد پیشکسوت دانشگاه یزد و همچنین مراسم چهلمین سال تاسیس گروه ادبیات ، در دانشگاه یزد حضور یافت.

در جلسه ای که با حضور مسئولان دانشگاه یزد و دکتر فرج الله طالبی، معاون مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم برگزار گردید، دکتر طالبی مرکز فردوسی را موفق ترین مرکز آموزش زبان فارسی در ایران معرفی کرد و بنا شد که مراکز آموزش زبان فارسی خود را با استانداردهای مرکز فردوسی  هماهنگ کنند همچنین مدیرگروه ادبیات دانشگاه یزد خواهان اجرای منابع درسی مرکز فردوسی در کلاس های فارسی آموزی دانشگاه یزد شدند. در این جلسه دکتر قبول نیز ضمن معرفی فعالیت های مرکز فردوسی، یک دوره از کتاب های آموزش نوین فارسی را به کتابخانه گروه ادبیات دانشگاه یزد اهداء نمود.