جلسه‌ای با محوریت مبانی سنجش زبانی فارسی آموزان،  دوشنبه 1 شهریور ماه جاری با حضور مدرسان مرکز فردوسی برگزار شد.

در این جلسه که جمعی از مدرسان مرکز حضور داشتند، آقای محسن رودمعجنی، از مدرسان مرکز، به بررسی مبانی و معیارهای سنجش و آزمون پرداخت. وی به برخی از ویژگی های مهم یک سنجش استاندارد از جمله، قابلیت اجرا، پایایی آزمون، شفاف بودن سوالات، دارا بودن معیارهای نظام مند، واقعی بودن تست، جذابیت تست ها اشاره کرد. همچنین در ادامه این جلسه وی درباره معیارهای ارزیابی و سنجش در مهارت شنیدن توضیحاتی را ارائه کرد و نکاتی چون تشخیص آواهای زبانی، نگه داشتن گروه‌های آوایی در حافظه، تشخیص مرزهای واژگان، پردازش کلام همراه با مکث، و در  سطوح بالاتر تشخیص نقش ارتباطی بر اساس موقعیت های واقعی، پیش بینی و تحلیل نتایج و تمییز معنای ظاهری و منظور گوینده را از یکدیگر، را برای طراحی یک آزمون استاندارد ضرروی برشمرد.

در پایان این جلسه مدرسان مرکز با ارائه تجربیات خود از کلاس ها، سؤالات خود را در این زمینه مطرح کردند.