صبح شنبه پرفسور صادقی استاد کامپیوتر دانشگاه های سوئیس و آمریکا با رئیس مرکز فردوسی نشستی داشتند. در این جلسه که دکتر یاحقی ، دکتر تقوی و دکتر علیزاده از اعضای شورای علمی مرکز نیز حضور داشتند، دکتر قبول ضمن پاسداشت پدر پرفسور صادقی که از خیرین معروف خراسان و ایران بودند از برادر پرفسور صادقی که از مشهورترین جراحان قلب جهان و از مفاخر ایران هستند یادکردند و از پرفسور صادقی برای کمک در ساخت ساختمان جدید مرکز فردوسی یاری خواستند. دکتر قبول همچنین برای پشتیبانی مرکز فردوسی از آموزش زبان فارسی در آمریکا خصوصاً به صورت آموزش مجازی اعلام آمادگی کردند و تولیدات آموزش مجازی مرکز را معرفی کرد. دکتر یاحقی و دکتر تقوی نیز ضمن احترام به جایگاه فرهنگی و علمی خاندان صادقی به اهمیت روابط علمی و آموزشی میان دانشگاه های ایران و آمریکا تاکید کردند.

پرفسور صادقی نیز که به همراهی خانم فرهود از استادان مرکز در این جلسه حاضر بود ضمن اعلام خرسندی از حضور در مرکز فردوسی فرهنگ ایرانی را فرهنگی انسانی برشماردند که علاقه مندان فراوانی در کشور آمریکا و اروپا دارد. ایشان ضمن تاکید بر توسعه زبان فارسی در دانشگاه ها  و مراکز آموزشی معتبر کشور آمریکا و ضرورت تبلیغات هدفمند مرکز فردوسی اعلام آمادگی کردند زمینه توسعه زبان فارسی در دانشگاه های مهم ایالت کلورادو آمریکا را فراهم آورند . دکتر صادقی با استقبال از ساخت ساختمانی به روز و پیشرفته برای مرکز فردوسی  ابراز امیدواری کردند، بتوانند در این پروژه دانشگاه فردوسی را حمایت کنند.