دکتر قبول، رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان مرکز فردوسی، در سفری که به عراق داشت، از نمایندگی مرکز آموزش زبان فارسی در نجف و کربلا بازدید کرد.

در این بازدید که سه شنبه، 26  و 27 خرداد ماه جاری صورت گرفت، دکتر قبول از کلاس‌ها و امکانات مرکزآموزش زبان فارسی نجف بازدید کرد، و به تعیین سطح فارسی آموزان پرداخت. در این بازدید که دکتر واحدیان،  مدیر بخش همکاری های بین الملل، آقای پیرگزی، استاد اعزامی از سوی مرکز و آقای محمود فیصل مدیر مرکز آموزش زبان فارسی در نجف هنوز داشتند، دکتر قبول به تعیین سطح فارسی‌آموزان از سطوح 4 و 2 پرداخت و ضمن تشکر از آقای پیرگزی و مدیران و مسئولان دانشگاه عتبات عباسی، سطح کیفی فارسی آموزان را رضایت بخش  دانست. در این جلسه فارسی آموزان برخی از سوالات تحصیلی و دانشگاهی خود را از دکتر واحدیان پرسیدند و ایشان پاسخ فارسی آموزان را دادند. یادآور می‌شود در مراکز نجف و کربلای مرکز فردوسی نزدیک به 110 فارسی آموز در حال یادگیری زبان فارسی می‌باشند. همچنین بر اساس تفاهم نامه امضا شده، 10 نفر از استادان زبان و ادبیات دانشگاه کشور عراق از تاریخ 15 مرداد ماه تا 15 شهریورماه جاری از سوی رایزنی به مرکز فردوسی اعزام می شوند.