در نشستی که روز دوشنبه 17 خرداد ماه جاری با حضور آقای اسعدی، مدرس زبان فارسی در برزیل، و استادان مرکز فردوسی برگزار گردید، ایشان درباره آموزش زبان فارسی در برزیل توضیحاتی را ارائه داد. و درباره  روش های آموزش زبان فارسی و مشکلات آن در برزیل از جمله نداشتن منابع و کتاب های درسی  سخن گفت. وی همچنین بر ضرورت ایجاد فضاهای شاد در کلاس های درس و تاثیر زیاد آموزش غیر مستقیم و همزمان مهارت ها در این کلاس ها تاکید کرد. این مدرس زبان فارسی تاکید کرد، در این دوره ها که با هدف جذب گردشگر برگزار می‌شده،  علاوه بر آموزش زبان فارسی، فارسی پهلوی و میانه و دوره های ایران شناسی نیز برای فارسی آموزان ارائه می‌گردیده است. در پایان مدرسان مرکز فردوسی با ارائه تجربیات خود از کلاس های درس، سوالات خود را در زمینه های مختلف از ایشان پرسیدند.