روز سه شنبه21/ 2/ 95 دکتر غلامرضا رئیسیان، رئیس دانشکده الهیات و دکتر احسان قبول رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد در نشست علمی فرهنگی نخبگان دانشگاهی ایران و دانشگاهی جهان عرب در دانشگاه شهید بهشتی شرکت کردند. در این نشست که روسای برخی از دانشگاههای کشور ایران و عرب شرکت داشتند دکتر رئیسیان ضمن معرفی جنبه های بین المللی دانشگاه به انتخاب شهر مشهد به عنوان پایتخت جهان اسلام اشاره کرد و از مهمانان عرب برای بازدید از دانشگاه فردوسی مشهد دعوت به عمل آورد. دکتر قبول نیز با معرفی مرکز فردوسی و تجربه موفق آن در کشورهای عراق، لبنان و عمان به آمادگی این مرکز برای تعامل با دانشگاههای کشورهای عربی برای توسعه آموزش زبان و ادبیات فارسی اشاره کرد. در حاشیه این نشست گفت وگوهایی میان نمایندگان دانشگاه فردوسی با روسا و نمایندگان دانشگاههای کشورهای عرب درباره برقراری و توسعه روابط دانشگاهی دانشگاهی انجام شد و بنا شد برخی از این افراد با سفر به دانشگاه فردوسی زمینه های رشد روابط مشترک و امضاء تفاهم نامه را بررسی کنند.