کارگاه آموزشی با موضوع نقش تسهیل‌گرایانه آموزشی- روانشناختی استادان، مورخ 7/2/95 با حضور دکتر کیمیایی، استاد روان‌شناسی دانشکدة علوم تربیتی و استادان مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان برگزار شد. در این کارگاه که به مدت پنج هفته ادامه خواهد داشت، دکتر کیمیایی درباره توانایی روانشناختی آموزشی استادان، توضیحاتی را ارائه داد. ایشان به بررسی ویژگی های شخصیت حقیقی استاد کارآمد که شامل دانش تخصصی، توان ارتباط مبتنی بر احترام متقابل و خلاقیت، کنترل هیجانی، واقع گرایی و ثبات رفتاری در امر آموزش تاکید نمود. همچنین با اشاره به اینکه آموزش یک فرآیند عاطفی، شناختی و هیجانی است و معمولا 25 درصد دانشجویان دارای مشکلات رفتاری هستند، شخصیت اجتماعی و کنترل  رفتارهای هیجانی را برای استادان لازم دانست. همچنین واقع گرایی را در امر آموزش مهم و اساسی تلقی نمود. در پایان استادان مرکز فردوسی نیز با بیان تجربیات و نظرات خود از کلاس درس پرسش‌هایشان را در این زمینه مطرح کردند.