به دعوت پردیس بین‌الملل دانشگاه شیراز دکتر احسان قبول، رئیس مرکز فردوسی، در روز دوشنبه سوم اسفندماه 1394 سخنرانی با عنوان «روش‌شناسی آموزش زبان فارسی» ارائه کرد. در این جلسه که استادانی از گروه‌های زبان و ادبیات فارسی، زبان‌شناسی و آموزش زبان انگلیسی حضور داشتند، دکتر قبول بر اساس تجربیات مرکز فردوسی و مجموعه کتاب‌های آموزش نوین زبان فارسی در حوزه‌های مبانی آموزش زبان فارسی، مخاطب شناسی فارسی آموزان، آموزش زبان فارسی بر اساس اهداف ویژه، برنامه و منابع آموزشی و جایگاه زبان فارسی در جهان امروز مطالبی را مطرح کرد. در ابتدای این جلسه دکتر کاووس حسن لی، استاد ادبیات و زبان فارسی دانشگاه شیراز، ضمن معرفی دکتر قبول به تجربیات سازندۀ ایشان و مرکز فردوسی در حوزۀ آموزش زبان فارسی اشاره کرد و در پایان جلسه دکتر انوشیروانی رئیس پردیس بین‌الملل دانشگاه شیراز ضمن تشکر از سخنرانی دکتر قبول به ضرورت تعامل و ارتباطات دانشگاه‌های بزرگ خصوصاً در حوزۀ آموزش زبان فارسی تأکید کرد.

در روز سه‌شنبه نیز رئیس مرکز فردوسی با حضور در جلسۀ شورای تخصصی مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه شیراز، دربارۀ زیرساخت‌های مرکز آموزش زبان فارسی صحبت کرد و به سؤالات اعضا در حوزه‌های مختلف پاسخ داد.