خانم دکتر پروانه پور شریعتی استاد ايرانی بخش مطالعات ايران و اسلامی دانشگاه نیویورک و رئیس پیشین انجمن  زبان فارسی کشور آمریکا با همراهی دکتر عباسی استاد گروه تاریخ دانشگاه فردوسی و استاد پیشین دانشگاه اوهایو آمریکا در روز چهارشنبه 29 مهرماه، از مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان  بازدید کردند.

آقای دکتر قبول، رئیس مرکز، درباره‌ی جایگاه برتر کشوری و بین‌المللی مرکز توضیحاتی داد و  درباره‌ی امکانات آموزش حضوری و مجازی مرکز فردوسی به دانشگاه‌های آمریکا سخن گفت. خانم دکتر پورشریعتی نیز بر حوزه‌های مختلف ارتباطی با مرکز فردوسی از جمله دوره‌های ایران‌شناسی و دوره‌های تکمیلی زبان فارسی و آموزش مجازی برای دانشجویان شرق‌شناسی و ایران‌شناسی صحبت کردند. پس از آن دکتر پورشریعتی به همراه دکتر قبول و دکتر عباسی از کلاس‌ها و امکانات مرکز بازدید و با زبان‌آموزان گفت‌وگو کردند.