جلسه هماهنگی با نمایندگان دانشکده ها به منظور تدوین محتوا برای دوره تکمیلی فارسی آموزان غیر ایرانی با حضور دکتر سهیلی رئیس پردیس بین المل دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که روز دوشنبه 27 مهرماه جاری در محل سالن شورای ساختمان شماره 2 مرکز آموزش زبان فارسی برگزار شد، ابتدا دکتر سهیلی کلیاتی درباره فعالیت های پردیس بین الملل و مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان «مرکز فردوسی» ارائه کرد و پس از آن از نمایندگان دانشکده ها خواست تا در خصوص تدوین محتوا در زمینه اصطلاحات تخصصی، گفت و گوهای دانشگاهی، انشای تخصصی و مهارت های زبانی، برای فارسی آموزان دوره تکمیلی با مرکز فردوسی همکاری کنند. در ادامه نمایندگان دانشکده های مهندسی، علوم، ادبیات، کشاورزی، تربیت بدنی، علوم ریاضی، الهیات و علوم اداری در این خصوص به بحث و گفت و گو پرداختند و در پایان جلسه نمایندگان قول مساعد دادند تا پس از بررسی های لازم، در خصوص ارائه محتوای آموزشی تا 20 آبان ماه  با مرکز فردوسی همکاری نمایند.