به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، اولین کارگاه آموزشی " روش شناسی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان" در دانشکده علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمود عزیزی مدیر دفتر همکاری های علمی و بین الملل دانشگاه مازندران با اعلام این خبر افزود: این دوره آموزش سه روزه بوده که  عمدتاٌ دانشجویان دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مازندران شرکت کردند.

وی گفت: دکتر احسان قبول، عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی و رییس مرکز آموزش زبان فارسی (آزفا)  به عنوان مدرس کارگاه ضمن ارایه پیشینه آموزش زبان فارسی در کشور، بر لزوم تقویت و گسترش این موضوع در دانشگاه های کشور تاکید کرد.

دکتر عزیزی گفت:  امید می رود شرکت کنندگان در این دوره با بهره گیری از این کارگاه در جهت آموزش زبان فارسی به دانشجویان خارجی غیر فارسی زبان علاقه مند تحصیل در دانشگاه مازندران استفاده مطلوب کنند

شایان ذکر است کارگاه آموزشی فوق طی روزهای 12، 13 و 14 مرداد در اتاق شورای دانشکده علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه مازندران در حال برگزاری است.