بنا به دعوت رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز آقای دکتر احسان قبول رئیس مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد از تاریخ چهارم تا ششم خرداد ماه کارگاه روش­های نوین آموزش زبان فارسی را در آن دانشگاه تدریس کردند. در این کارگاه که اعضای هیأت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی و زبان انگلیسی دانشگاه اهواز شرکت داشتند، دکتر قبول درباره­ ی روش آموزش مجموعه کتاب­های آموزش نوین زبان فارسی از مرحله­ ی آغازین تا پیشرفته توضیحاتی را ارائه دادند و درباره­ ی مراحل پیشرفت زبانی فارسی­ آموزان عرب و تفاوت­های آموزش زبان فارسی به عرب زبانان مطالبی را مطرح کردند و روش تدریس بخش­هایی از کتاب­ها را برای مخاطب عرب­ زبان شبیه­ سازی کردند. هم­چنین در این کارگاه برنامه­ ی شش ماهه­ ی آموزشی مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه فردسی را برای شرکت کنندگان تبیین کردند. در طی این کارگاه 16 ساعته نیز استادان شرکت­ کننده سؤالات و دیدگاه های خویش را مطرح کردند و کارگاه به صورت گفت­ وگو محور روند خود را طی کرد.

در این سفر در طی جلسه ­های دکتر قبول با مسؤولان دانشگاه اهواز بنا شد قرارداد همکاری میان مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد و بخش همکاری­های بین الملل دانشگاه اهواز امضاء شود که بر اساس آن مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه اهواز از ابتدای مهرماه بر اساس برنامه­ ی آموزشی مرکز مشهد و بر اساس استاندارهای آن فرایند آموزش خود را آغاز کنند و در پایان گواهی­نامه ­های مشترکی به فارسی آموزان اختصاص یابد.