جمعی از استادان دانشکده تربیت خواهران دانشگاه کوفه روز22 فروردین ماه جاری به همراه نماینده سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی از مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه بازدید کردند. در این دیدار دکتر احسان قبول رئیس مرکزآموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان در ابتدا توضیحاتی در مورد دانشگاه فردوسی مشهد ارائه نمود. وی در ادامه شرایط و نحوه ورود دانش پذیران غیر ایرانی به مرکز،  تعداد فارسی آموزان عراقی و مواد درسی ارائه شده را در ابن مجموعه بیان نمود. حاضران در جلسه در ادامه سوالاتی در خصوص امکان ارتباط متقابل میان دانشگاه کوفه و مرکزاز دکتر قبول پرسیدند. یادآور می شود: این گروه در پایان این نشست از  برخی کلاس ها و آزمایشگاه زبان مرکز بازدید کردند واز نزدیک با فعالیت های این بخش آشنا شدند.