جشن یلدای اداره آموزش زبان فارسی با حضور رئیس این اداره، دکتر شهلا شریفی، و مدرسان و فارسی آموزان این مرکز چهارشنبه، 28 آذر ماه سال جاری برگزار شد.

در ابتدای این مراسم بعد از پخش قران، صلوات خاصه امام رضا (ع) و سرود ملی کشور، دکتر شهلا شریفی ضمن خیر مقدم و تبریک جشن یلدا به همکاران، مدرسان و فارسی آموزان اداره، در ارتباط با قدمت شب یلدا و آداب و رسوم شب یلدا در نزد ایرانیان مطالبی را ارائه کرد و فلسفه برگزاری این جشن ها را فرصتی برای نزدیکی و اهدای مهر و محبت دانست. وی به حاضران خاطرنشان کرد هر چند از ملیت‌ها و زبان‌های مختلف دورهم جمع شدیم اما اشتراکات و پیوندهای زیادی داریم که ما را به هم نزدیک میکند. دکتر شریفی ثبت این آیین در یونسکو به عنوان میراث جهانی غیرملموس دو کشور ایران و افغانستان در اذرماه ۱۴۰۱ نشان دهنده اهمیت این سنت باستانی ایرانی دانست. وی برخی از کارکردهای این آیین را با فرهنگ های دیگر مانند جشن دونگ ژی چینی‌ها که در انقلاب زمستانی جشن گرفته می‌شود، مقایسه کرد. رئیس اداره آموزش زبان فارسی حفظ و ترویج این سنت کهن و ایجاد لحظاتی خوش برای فارسی آموزان مرکز را از اهداف این مراسم عنوان کرد. از دیگر برنامه های این مراسم، شاهنامه خوانی، حافظ خوانی و اجرای مسابقه زبانی برای فارسی آموزان و تفال به دیوان حافظ بود.