در تاریخ 30  آذرماه 1402 به همت استادان اعزامی مرکز آموزش زبان دانشگاه فردوسی به دانشگاه کوفه، دکتر مهدی نودهی و دکتر اعظم نیک خواه فاردقی و با تلاش و همراهی دانشجویان این دانشگاه، مراسم یلدا با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار شد. در این برنامه نخست دکتر مهدی نودهی ضمن خوانش غزلی از حافظ، دربارۀ ماهیت شب یلدا و آداب و رسوم آن در ایران سخنرانی کرد. سپس دکتر اعظم نیک‌خواه فاردقی از شب یلدا و جایگاه آن در بین ایرانیان به زبان فارسی سخن گفت. غزل‌خوانی برخی اعضای هیئت علمی این دانشگاه نیز بخش بعدی برنامه بود. پس از آن تعدادی از دانشجویان برخی از غزلیات حافظ را خواندند. قسمت بعدی برنامه، مسابقۀ تلفظ کلمات و جملات توسط دانشجویان و همراه با اجرای استادان اعزامی زبان فارسی بود که به برندگان مسابقه جوایزی اعطا شد.