جلسه تبادل نظر و هم فکری رئیس اداره آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان با مدرسان این اداره روز سه شنبه 3 بهمن ماه سال جاری با حضور دکتر شهلا شریفی، رئیس اداره آموزش زبان فارسی، کارشناسان آموزشی و  مدرسان این اداره برگزار شد.

این جلسه برای بررسی وضعیت علمی اداره و بیان مشکلات مدرسان به منظور بهبود و ارتقای کیفیت آموزش زبان فارسی به دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در ابتدا دکتر شهلا شریفی، در خصوص برخی از مشکلات فارسی آموزان، ارزیابی کیفی منابع آموزشی حال حاضر مرکز و شیوه‌­های تدریس آنها توضیحاتی ارائه کرد و بر لزوم استانداردسازی منابع و توجه به مباحث فرهنگی در آموزش به غیر فارسی­‌زبانان تاکید کرد. وی استفاده از شیوه‌­های خلاقانه در تدریس را یکی از نکات مهم دانست و از مدرسان درخواست همکاری در تهیه و تدوین کتاب های درسی مخصوص مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد کرد. دکتر شریفی بر جسته سازی توانمندی­‌های فارسی‌­آموزان تاکید کرد و یکی از روش‌های بالا بردن کیفیت علمی کلاس های آموزشی را استفاده از ظرفیت‌های زبان آموزان دانست.. در ادامه این جلسه مدرسان مرکز با ارائه تجربیات خود در کلاس های فارسی آموزی به بیان مشکلات موجود پرداختند و شیوه های رفع این مشکلات را با یکدیگر بررسی کردند. در پایان در خصوص شیوه های جذب زبان آموزان بیشتر صحبتهایی صورت گرفت و بر فعال کردن شبکه‌­های مجازی مرکز و تهیه محتوای مناسب در این راستا، به صورت جدی و برنامه‌­ریزی شده، تأکید شد.