در این دیدار دکتر سیدروح الله حسینی با اعلام آمادگی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در افغانستان برای زمینه سازی ارائه خدمات آموزشی به دانشجویانی که تمایل به تحصیل در دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران را دارند، شرایط واقعی در افغانستان را متمایز از عرصه مجازی ارزیابی نمود که نیازمند بازیابی معنا و مفهوم همکاری جمهوری اسلامی ایران با امارت اسلامی افغانستان می باشد. وی افزود: جغرافیای حاکم بر دانشگاه فردوسی و ظرفیت های گسترده ای که این دانشگاه در خود جای داده، ضرورت محور قرار گرفتن در راستای همکاری های علمی و فرهنگی گسترده با دانشگاه های افغانستان را بیش از پیش برجسته می نماید. در ادامه خانم دکتر شهلا شریفی سرپرست اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان، ضمن استقبال از اظهارات رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، آمادگی دانشگاه فردوسی را در زمینه های گوناگون علمی و فرهنگی با هدف گسترش همکاریهای متقابل با رایزنی فرهنگی ایران در افغانستان و دانشگاههای مختلف این کشور اعلام نمود. در راستای این هدف مشترک و نظر به ضرورت اموزش زبان فارسی به متقاضیان غیرایرانی تحصیل در دانشگاههای ایران، قرارداد همکاری علمی- اجرایی بین معاونت اموزشی و اداره اموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد با رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در افغانستان به امضای جناب اقای دکتر سید روح الله حسینی رایزن محترم فرهنگی ایران در کابل، جناب اقای دکتر مقصود امین خندقی معاون محترم اموزشی دانشگاه فردوسی و دکتر شهلا شریفی سرپرست اداره اموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان رسید. در پایان این دیدار یک عدد دیوان حافظ توسط سرپرست اداره اموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان به رایزن محترم فرهنگی جمهوری اسلامی در افغانستان تقدیم شد. در این دیدار سرکار خانم مهندس حفیظی و اقای دکتر چهارمحالی نیز حضور داشتند.