به مناسبت روز جهانی غذا روز چهارشنبه 25 مهرماه در اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی مشهد جشنواره ای از غذاهای ایرانی با همکاری مدرسان این اداره و با حضور رئیس اداره، دکتر شهلا شریفی و مدرسان و فارسی آموزان این اداره از کشورهای عراق، یمن، سودان، اندونزی، چین برگزار شد.

در این جشنواره بعضی از غذاهای ایرانی به فارسی آموزان معرفی شدند. دکتر شریفی ضمن خوشامدگویی به فارسی آموزان جدید خاطرنشان کرد در ادامه برنامه های فرهنگی رویدادهای بیشتری چون اردوهای زیارتی و تفریحی و بازدید از اماکن مقدس در برنامه های فرهنگی برگزار خواهد شد. پس از این فارسی آموزان از غذاهای ایرانی که توسط مدرسان تهیه شده بود، چشیدند. در پایان فارسی آموزان از این برنامه به عنوان رویدادی خوشمزه و فراموش نشدنی یاد کردند.