جشنواره غذای ملل روز چهارشنبه 7 آبان ماه 1404 با حضور دکتر جوان جعفری، ریاست دانشگاه، دکتر ساداتی مدیر حوزه ریاست، دکتر دانش ناری مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی، دکتر کفاشان رئیس اداره دانشجویان بین‌الملل، دکتر کاظمیان رئیس اداره آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان، و دکتر یعقوبی راد نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده ادبیات و علوم انسانی برگزار شد. این جشنواره که با حضور گسترده دانشجویان بین‌الملل از ملیت‌های عراق، سودان، سوریه، ماداگاسکار و ایران برگزار شد و این دانشجویان به ارائه غذاهای سنتی و فرهنگ غذایی ملت خود پرداختند و فضای صمیمی میان دانشجویان ایرانی و غیرایرانی ایجاد شد. هدف از برگزاری این رویداد، گسترش تعاملات فرهنگی، تقویت آشنایی میان ملت‌ها و افزایش انگیزه دانشجویان بین‌الملل برای مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی دانشگاه بود.