با امضای تفاهم همکاری میان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان دانشگاه فردوسی با مو سسه فرهنگی هنری یاران خراسان(شماره ثبت 4489)،  این موسسه بعنوان کارگزار رسمی مرکز آموزش دانشگاه فردوسی به منظور جذب فارسی آموز از کشورهای گوناگون فعال شده است.

شما علاقه مندان به یادگیری زبان فارسی در کشور جمهوری اسلامی ایران  شهر مشهد - دانشگاه فردوسی، می توانید خلاصه ای از سوابق تحصیلی، تصویر گذرنامه و اطلاعات تماس خود را به نشانی   یا  ارسال تا نسبت به برنامه ریزی و دعوت از شما به جمهوری اسلامی ایران اقدام شود.

جدول هزینه ها در سایت دانشگاه قابل مشاهده است و در صورت تمایل، اطلاعات تکمیلی و سطح خدمات از طریق ایمیل برایتان ارسال خواهد شد.

عناوین خدمات:

1-    ارائه مقطع پسا دکتری (فوق دکتری) زبان و ادبیات فارسی در مرکز آموزش فردوسی

2-    ارائه فرصت مطالعاتی به صورت انفرادی و گروهی 2 تا  6  نفر

3-    ارائه دوره های ایرانگردی و خراسان گردی به صورت گروهی 6 تا 12 نفر

4-    ارائه دوره های آموزشی کوتاه ، میان و بلند مدت زبان فارسی در مرکز آموزش فردوسی ( انفرادی و گروهی)

5-    ارائه انواع کتابها و نرم افزارهای آموزشی زبان فارسی

6-    ارائه و آموزش انواع هنرهای ایرانی شامل خوشنویسی، موسیقی، هنرهای تجسمی، سینما و....

7-    برنامه ریزی برای آموزش مجازی زبان فارسی به صورت آف لاین و آن لاین